God jul och gott nytt år

Tiden går fort och helt plötsligt är det dags för ett nytt år. Inom pilotprocessen har det varit ett intesivt och händelserikt år med bland annat flera nyanställningar. Branco Cerepovski och Claudia Daniel är två brobyggare som fått sina tjänster under året som snart passerat.

I början av nästa år ska en ny aktivitetsplan tas fram kring vilka aktiviteter vi ska arbeta med under 2014 i pilotprocessen för romsk inkludering. Har du några idéer på aktiviteter som du gärna ser att vi jobbar med? Hör av dig, alla idéer och förslag är välkomna!

Inför nästa år kommer jag, Micaela Kurtsson, inte längre att ansvara för bloggen då jag kommer att behöva lägga mer tid på mina avslutande studier. Bloggen kommer dock att leva vidare som en viktig kanal. Jag vill därför passa på och tacka för den tiden som varit och alla de trevliga människor som jag lärt känna under årets gång. Det ska bli spännande att fortsätta följa det viktiga arbetet som ni alla gör.

Men först och främst…

God jul och gott nytt år!

  • Nadia

    Du har gjort ett fantastiskt jobb Micaela! Du kommer att vara saknad! 🙂

  • jean1015

    Tack Nadia för den kommentaren. Micaela har varit en stor tillgång och jobbat väldigt bra med bloggen! Nu blir det kommunikationsgänget på utvecklingsnämndens förvaltning som fortsätter bloggandet, främst genom kommunikatör Nina Gregoriusson som kommer ge er det senaste och annat intressant från romsk inkludering i Helsingborg. Kanske blir det även en och annan gästbloggare under 2014. Håll er uppdaterade!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *